+31(0)20-6140197 info@thecloud.nl

De kwaliteit van Zwitserse berglucht inademen in je huis, op je werk, op reis en in de auto...

Schone lucht door middel van ionisatie met onze unieke Airganix™ producten.
HELPT TEGEN
HOOIKOORTS – SIGARETTENROOK – SIGARETTENGEUR – ASTMA – FIJNSTOF
| Sinds 2004 |

The Cloud producten

Rechts treft u een promotie / informatie film van ons kantoor in Australië op een TV kanaal en uitleg door diverse doktoren en professoren wat onze Clouds en onze techniek doet om de lucht om u heen schoon te maken. We proberen u niet bang te maken maar vervuilde lucht is helaas een feit. Airganix / The Cloud / Bentax. Hoogwaardige ionisatie techniek om schone lucht te maken voor huishoudelijk gebruik, op uw werk, in de auto en (semi) professioneel gebruik zoals ziekenhuiskamers, tandartsen, kennels, wachtruimtes enz.

Per dag adem je 15.000 liter lucht in!
Met onze producten wordt het schone lucht dat je inademt!
Helpt bij hooikoorts, Astma, Bronchitis, COPD !

Stil (licht ventilator geluid) Zachter dan computer. Onze klanten zeggen er geen last van te hebben.

Extreem zuinig energieverbruik, slechts 0,5 tot 1,5 Watt per uur!

Betaalbaar voor iedereen!

Geen losse (dure) filters of vloeistoffen.!

Levensduur 5-7 jaar bij 24/7 non-stop gebruik.

Geen ingewikkeld onderhoud nodig, behalve af en toe (1 x per maand) met de stofzuigermond stofzuigen van het geïntegreerde langwerkende koolstoffilter.

Capaciteit 2 – 150 m2, in de ruimte wordt 99,8 % van de aanwezige lucht gesteriliseerd.

Fraai (Zwitsers) design, 12 maanden fabrieksgarantie

Keurmerken: METAS-ISO-RoHS-CE-FC en GS !

Geen tot nauwelijks ozonproductie

Stabiele voet bij SpaceCloud. Valt niet snel om!

DIVERSE MATEN: ruimtes tot 150 m2 & Body Cloud voor om de nek (bij bezoek aan ziekenhuizen, tijdens het vliegen, tram, bus , lift, bioscoop) en Car Cloud voor schone lucht in de auto.

De Space Cloud bij de apotheek / het gezondheidscentrum.

Wat is ionisatie?

Ionisatie is het proces waarbij een atoom een elektron kwijt raakt. De kern van een atoom bevat neutronen en protonen. De neutronen zijn neutraal van lading, de protonen zijn positief geladen. De kern is dus positief geladen. Een geheel atoom is echter neutraal, dit komt door de negatief geladen elektronen die om de kern circuleren. De massa van de elektronen is veel kleiner dan de massa van de protonen of de neutronen.

Begin 1900 kreeg Albert Einstein’s zus Maja tuberculose. In die tijd bestond genezing uit een verblijf in een ziekenhuis hoog in de Zwitsere Alpen, waar ze opmerkelijk genoeg volledig herstelde. Einstein en zijn vriend Conrad Habicht, probeerden een wetenschap-pelijke verklaring voor dit fenomeen te vinden. Ze ontdekten dat op grote hoogte het aantal geactiveerde zuurstof-ionen veel hoger is dan laag in het land. Einstein ontwikkelde een apparaat dat de electriciteit van de lucht hoog in de bergen kon namaken. The Cloud is de hedendaagse versie van deze unieke ‘potentie- multiplicator’. Het bootst de natuurlijke samenstelling van de schone lucht na, die door menselijk toedoen is verstoord.

Bronnen van verontreinigende stoffen in huis.

Voorbeeld van de grootte van de deeltjes in de lucht die u inademt.

Hoe groot zijn de diverse deeltjes in de lucht?

Vergelijking van luchtverschonings technieken…

Hoe komen Positieve ionen in onze atmosfeer?

Positieve ionen komen in onze atmosfeer door: Toevoeging van bepaalde chemische stoffen, zoals bariumzout Verschillende soorten straling Gebeurtenissen in ons zonnestelsel (zonne-uitbarstingen, maanstanden e.d.) Negatieve ionen komen in steeds geringere getale voor, omdat de condities waaronder negatieve ionen ontstaan door menselijke activiteiten enorm worden beperkt.

In onze atmosfeer zijn er gemiddeld 1500 tot 4000 ionen te meten per vierkante centimeter (cm3). De aarde zelf heeft een negatieve lading, waardoor negatieve ionen worden afgestoten. Deze afstoting zorgt ervoor dat er een zekere balans ontstaat tussen negatieve en positieve ionen in een verhouding van respectievelijk 10 op 12.

Een teveel aan positieve ionen of gebrek aan negatieve ionen kan het zogenaamde serotonine hyperfunctie syndroom of irritatie syndroom veroorzaken en behelst slapeloosheid, irritatie, spanning of stress, migraine, misselijkheid, hartkloppingen, hitteaanvallen gecombineerd met rillingen of zweten, trillen en duizeligheid. Ouderen hebben last van depressiviteit, lusteloosheid en extreme vermoeidheid. Het inademen van positief geïoniseerde lucht kan ook tot gevolg hebben dat er irritatie optreed in de luchtwegen. Aandoeningen als astma, bronchitis, hooikoorts, maar ook reuma en andere chronische pijnen worden versterkt. Dezelfde effecten die een teveel aan serotonine aanduiden. Behalve problemen met de luchtwegen, komt daar nog bij jeuk aan de ogen, droge keel, moeite met slikken, duizeligheid, dichte neus, droge huid, migraine etc. Is het misschien zo dat positieve ionen verantwoordelijk zijn voor het vrijkomen van serotonine in het lichaam? Onderzoek heeft uitgewezen van wel. Het schijnt dat bij inademing van lucht relatief veel positieve ionen via de longen in de bloedbaan komen. In de bloedbaan maken deze positieve ionen serotonine los van de rode bloedplaatjes.

Depressies worden tegenwoordig veelal behandelt met medicijnen die de opname van serotonine blokkeren, zoals Prozac, Seroxat en Zoloft. Omdat depressiviteit een symptoom is van een tekort aan negatieve ionen of een teveel aan positieve ionen, zou het zeer goed mogelijk zijn in plaats van medicijnen een negatieve ionentherapie te volgen. Ook is er de mogelijkheid een ionisator aan te schaffen. Hier volgt een tabel met de percentages van mensen die baat hebben gehad bij de aanschaf van een ionisator of luchtreiniger.

Onze Airganix ionisatie producten verkopen?
Vraag naar onze salesheets!

Heb je een (web)winkel en ben je van mening dat onze producten goed in jouw assortiment passen?
Bel 020-6140197 of neem contact met ons op. We horen graag van u.