+31(0)20-6140197 info@thecloud.nl

Informatie over Airganix ionisatie producten.

Luchtzuivering in je woning, op je werk en onderweg!
Onze Airganix ionisatie producten zijn uniek. Schone lucht in je leefomgeving. Naar een idee van Albert Einstein.
“De kwaliteit van lucht dat jij inademt bepaald de kwaliteit van je leven, Jouw gezondheid, energie en creativiteit worden allemaal bepaald door de (schone) lucht dat je inademt. Dagelijks adem je 15.000 liter lucht in!”
Begin 1900 kreeg Albert Einstein’s zus Maja tuberculose. In die tijd bestond genezing uit een verblijf in een ziekenhuis hoog in de Zwitsere Alpen, waar ze opmerkelijk genoeg volledig herstelde. Einstein en zijn vriend Conrad Habicht, probeerden een wetenschap-pelijke verklaring voor dit fenomeen te vinden. Ze ontdekten dat op grote hoogte het aantal geactiveerde zuurstof-ionen veel hoger is dan laag in het land. Einstein ontwikkelde een apparaat dat de electiciteit van de lucht hoog in de bergen kon namaken. The Cloud is de hedendaagse versie van deze unieke ‘potentie- multiplicator’. Het bootst de natuurlijke samenstelling van de schone lucht na, die door menselijk toedoen is verstoord.
Hoe komen Positieve ionen in onze atmosfeer?
Positieve ionen komen in onze atmosfeer door:
1. Toevoeging van bepaalde chemische stoffen, zoals bariumzout.
2. Verschillende soorten straling.
3. Gebeurtenissen in ons zonnestelsel (zonnevlammen, planeet standen e.d.).Negatieve ionen komen in steeds geringere getale voor, omdat de condities waaronder negatieve ionen ontstaan door menselijke activiteiten enorm worden beperkt.

In onze atmosfeer zijn er gemiddeld 1500 tot 4000 ionen te meten per vierkante centimeter (cm3). De aarde zelf heeft een negatieve lading, waardoor negatieve ionen worden afgestoten. Deze afstoting zorgt ervoor dat er een zekere balans ontstaat tussen negatieve en positieve ionen in een verhouding van respectievelijk 10 op 12.

Een teveel aan positieve ionen of gebrek aan negatieve ionen kan het zogenaamde serotonine hyperfunctie syndroom of irritatie syndroom veroorzaken en behelst slapeloosheid, irritatie, spanning of stress, migraine, misselijkheid, hartkloppingen, hitteaanvallen gecombineerd met rillingen of zweten, trillen en duizeligheid. Ouderen hebben last van depressiviteit, lusteloosheid en extreme vermoeidheid. Het inademen van positief geïoniseerde lucht kan ook tot gevolg hebben dat er irritatie optreed in de luchtwegen. Aandoeningen als astma, bronchitis, hooikoorts, maar ook reuma en andere chronische pijnen worden versterkt. Dezelfde effecten die een teveel aan serotonine aanduiden. Behalve problemen met de luchtwegen, komt daar nog bij jeuk aan de ogen, droge keel, moeite met slikken, duizeligheid, dichte neus, droge huid, migraine etc. Is het misschien zo dat positieve ionen verantwoordelijk zijn voor het vrijkomen van serotonine in het lichaam? Onderzoek heeft uitgewezen van wel. Het schijnt dat bij inademing van lucht relatief veel positieve ionen via de longen in de bloedbaan komen. In de bloedbaan maken deze positieve ionen serotonine los van de rode bloedplaatjes.

Depressies worden tegenwoordig veelal behandelt met medicijnen die de opname van serotonine blokkeren, zoals Prozac, Seroxat en Zoloft. Omdat depressiviteit een symptoom is van een tekort aan negatieve ionen of een teveel aan positieve ionen, zou het zeer goed mogelijk zijn in plaats van medicijnen een negatieve ionentherapie te volgen.

Hier volgt een tabel met de percentages van mensen die lichamelijk én geestelijk baat hebben gehad bij de aanschaf van een Airganix ionisator of een andere luchtreiniger.

AANDOENING Aankoop* Goede verbetering   Geen verandering 
Niet geconstateerd 
Astma
28,3 %
65 %
24 %
10 %
Hooikoorts
22,7 %
71 %
19 %
8 %
Slijmvliesontsteking
23,6 %
64 %
28 %
6 %
Neusholte-ontsteking
14,9 %
67 %
26 %
6 %
Chronische Bronchitis
13,4 %
68 %
23 %
 8 %
Longemfyseem
6,1 %
64 %
26 %
10 %
Migraine
13,7 %
74 %
20 %
6 %
Overige chronische hoofdpijnen
8,6 %
76 %
22 %
2 %
Psychologische of psychiatrische beelden
1,7 %
79 %
13 %
8 %
Reuma (of gewrichtsontsteking)
3,2 %
24 %
47 %
23 %
 

* De optelsom is meer dan 100 %, omdat individuele kopers ionisatoren aanschaften om meer dan 1 reden.

Natuurlijk invloeden
Negatieve ionen  Positieve ionen  Totaal
Heldere berglucht
2000
2000
4500
Gewone lucht
1500
1800
3300
Vlak voor een storm
750
2500
3250
Na een storm
2500
750
3250
Typisch kantoorlucht
150
200
350
Een gesloten voertuig
50
150
200

Uit studies, gedaan naar de invloed van positieve ionen, bleek dat 75% van de wereldbevolking negatief wordt beïnvloed door de aanwezigheid van relatief veel positieve ionen. Terwijl negatieve ionen op dezelfde groep mensen een kalmerende invloed bleek te hebben?

Een onderzoek van 2000 basisscholen liet zien dat kinderen drukker en agressiever werden vlak VOOR een storm! Veel positieve ionen.

Bovenstaande tekening laat zien waar de rondvliegende deeltjes in je lichaam terecht komen.

Airganix Cloud techniek sinds 2004

Hoogwaardige ionisatie techniek voor huishoudelijk en professioneel gebruik om schone lucht in ruimtes te creeëren.

De potentie Multiplicator, 1910

Einstein, Habicht, Solovine, 1910

Reacties van klanten

“Vond dit wel een leuke design en maat, zou alles doen wat ik verlangde.
Nou, dat doet ie ook, en hoe!!!!
Maakt bijna geen geluid, en ik slaap als een roos!!!!! Wat een verademing, wow!!!!
Je ruikt gewoon het frisse, verschoonde lucht eruit komen”.

Naar de shop

BodyWorks klant reactie...

“Zoals de eerste beoordeling. Het is een super ding!”

Naar de shop

bol.com klant reactie...

“Het is een fantastisch apparaatje. Echt frisse lucht! Ik neem ‘m overal mee naartoe. Ik reis veel dus ik gebruik de WallCloud in hotelkamers.”

Naar de shop

Body Works klant reactie...

Schone lucht in je huis, op je werk en onderweg?