+31(0)20-6140197 info@thecloud.nl

De Wall Cloud ALU

De kwaliteit van Zwitserse berglucht in uw woning,op uw werk en in de Auto!

De Wall Cloud ALU

Op veler verzoek hebben we een kleine Cloud laten maken. De technologiedepartement is constant in beweging. We maakten al eerder een kleine Cloud voor in de kleine ruimtes direct op het lichtnet (zonder snoer).
Nu is er de nieuwste versie WallCloud anno nu. Nieuwe technologieën en nieuw ontwerp.

Werkt / ioniseert uitstekend tegen virussen, bacterieën in ruimtes thuis, sigarettenrook, op kantoor, in ziekenhuis (bij opname), verzorgingstehuis enz.

 • De Wall Cloud ALU creëert een frisser, schoner milieu in uw omgeving.
 • Voor kleinere ruimtes. Min: tot 50m2. (Volgens laatste testgegevens)
 • Plaats de WallCloud in een wandwandcontactdoos. De WallCloud staat direct aan en werkt. Een licht geruis van de in de WallCloud geplaatste ventilator is hoorbaar indien die aanstaat middels de draaiknop. Indien de draaiknop/ventilator aanstaat ioniseert de WallCloud nog sneller. Indien de draaiknop uitstaat ioniseert de WallCloud ook maar dan zonder ventilator geluid!
 • In de kleine knop aan de voorzijde van de WallCloud is een blauw licht waar te nemen.
 • Laat de WallCloud een aantal uren onafgebroken werken om in te werken.
 • Wanneer de geur van ionen te sterk wordt is de ruimte schoon of wellicht te klein. De WallCloud kan naar eigen wens en inzicht uit het contact genomen worden en later weer teruggeplaatst of op een andere plek gebruikt worden. Voor een optimaal resultaat en in ruimten kan de WallCloud non-stop werken.
 • De WallCloud is onderhoudsvrij. Echter is het verstandig om 2 x per maand de openingen / roosters, voor en achter op de WallCloud, eventuele opgehoopte stof  met de stofzuigermond te verwijderen.
 • Al onze producten worden getest voordat ze de fabriek verlaten.

 • Het is dé ideale compacte luchtzuivering toestel. Speciaal ontworpen voor kleine, kamers, de keuken, slaapkamer maar ook kasten, kelders, toiletruimte, kleedkamers, wachtkamer, kantoor. Niet voor natte ruimtes of buitenshuis.
 • Compact en draagbaar, gewoon plug hem in en de vermindering van onaangename geurtjes begint direct. Ook perfect voor op reis!
 • De WallCloud ALU heeft 12 maanden fabrieksgarantie.
 • Onderhoud is minimaal. Aan de achterkant zit een klein roostertje. Ga regelmatig met de stofzuigermond langs het roostertje. Zo blijft de aangetrokken stof weg en heeft u nog lang(er) plezier van uw Wall Cloud.

Voltage: 220 Volts AC 110. 50/60 hz
Energie: <1,0 Watt / uur
Ozone output: <0.01 PPM / 50 mg per uur bij continue werking
Vraag maar aan mevrouw van Ophuizen te Hellevoetsluis. Zij is allergisch voor ozonlucht en heeft totaal geen last! Integendeel.
Ionen output: 4.000.000 per cm3
Maat: Hoogte: 11,9 cm / Breed: 9 cm / Diepte 4,5 cm
Gewicht: 280 gram
Geluid: Licht waarneembaar

The Cloud producten

Hoogwaardige ionisatie techniek voor huishoudelijk en professioneel gebruik om schone lucht in ruimtes te creeëren

De  Airganix Wall Cloud in het donker…

De Airganix WallCloud is perfect voor in de keuken, kleine (kinder) kamers en op reis?