+31(0)20-6140197 info@thecloud.nl

De Airganix Space Cloud. - BESTSELLER -

De kwaliteit van Zwitserse berglucht in uw woning,op uw werk en in de Auto!

The Space Cloud met 30 minuten “Ozonator”
– BEST VERKOCHT –

De Space Cloud ioniseert en zorgt voor schone, frisse en gezonde lucht in uw huis, op kantoor, op school, in de wachtruimte, klaslokaal, vergaderkamer, in de sportschool of in de winkel.
Kortom, op ieder plek waar de lucht vol kan zitten met bijvoorbeeld bacterieën, virussen, schimmels, baklucht, pollen is een vervuilde lucht door slechte ventilatie en vervuilde ventilatie en verwarmings kanalen niet goed voor uw gezondheid. Het zogeheette Sick Building Syndrome komt in veel gebouwen voor!

The Cloud techniek

Hoogwaardige ionisatie techniek voor huishoudelijk en professioneel gebruik om schone lucht in ruimtes te creeëren

Hieronder treft u een verkorte versiepromotie / informatie film van ons kantoor in Australië op een TV kanaal en uitleg door diverse doktoren en professoren wat the Power Tower Cloud en onze techniek doet om de lucht om u heen schoon te maken.

De specificaties zijn van de  Airganix SpaceCloud zijn:

Voltage: 110 – 240 Volt. AC 50/60 Hz (12 V via een adapter)
Gebruik in Wattage: minder dan 10 Watt
Maat: 16 cm breed, 16 cm diep en 23 cm hoog
Negatieve ionen output: 6.000.000 per cm 3
Ozone output: in normale stand nauwelijks / minimaal
(met Ozonatorstand voor snel en effectief steraliseren / ioniseren van een ruimte) 200 mg per uur (schadeloos en automatische stop na 30 minuten)
Bereik van ionisatie: tot 110 m2
Onderhoud: Geen, dan behalfe met de stofzuiger eens in de paar weken het roostertje aan de onderkant stofzuigen.
Kleur: Wit en lichtkleuren in Blauw.
Netto Gewicht: 628 gram
Gross gewicht: 950 gram
Certificaten: CE, ROHS, WEEE
Aansluitingsstekkers: EU
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie

The Space Cloud heeft een prachtig en doordacht ontwerp met onze hedendaagse unieke Cloud technologieën en brandwerend materiaal.
Door het lage gebruik van Wattage is het een milieuvriendelijk apparaat. De Space Cloud heeft een kleine hoge kwaliteitsventilator die stilletjes haar werk doet om u te verzekeren van gesteriliseerde schone lucht zonder dat u last heeft van storend geluid.

Er zit een simpele Carbon filter in die heel gemakkelijk met een stofzuiger schoon is te maken en/of gewoon uit te kloppen.
Vervanging van de filter is niet nodig!

De Ozonator zorgt voor een boost van 30 minuten (totaal) 200 mg/per uur ionisering voor een perfecte manier van het doden van bacteriën, virussen, schimmels, pollen verwijderen en steriliseert de (vervuilde) lucht zodat u alleen schone lucht inademt.

Ook in jouw huis en op je werk of op reis schone lucht?